Vattentät miniväska 1 liter
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Vattentät miniväska 1 liter

Skyddar telefonen och nycklar
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Vattentät
  • Slitstarkt material
  • Rymmer 1 liter

Vare sig du är ute i naturen, ligger på stranden eller är i båten kan en vattentät miniväska vara bra att ha med sig. När det regnar eller finns risk för fukt och smuts kan du stoppa ner dina värdesaker i bagen och de kommer att hålla sig torra i alla väder.

Miniväskan är vattentät och gjord av ett slitstarkt material som tål tuffa miljöer, perfekt för camparen, backpackers och festivalbesökaren. Med karbinhaken kan du även kroka fast väskan eller hänga upp den. Vill du inte lämna ifrån dig värdesakerna i badhuset, ta med dem in i duschen! Väskan kommer att hålla dem torra. 

Miniväskan rymmer 1 liter och du får plats med både mobil, plånbok och andra värdesaker som bör skyddas mot fukt. Finns i tre fina färger: Vit, svart och gul.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Vattentät miniväska 1 liter i gruppen FRITID / Utomhusliv hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!