Skotorken FANtastic
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Trådlös skotork

Smidig och trådlös
Innovatör:
  • Tystgående
  • Liten och lätt
  • Sladdlösa

Efter en lång dags arbete är det lätt hänt att det bildas fukt i skon vilket oftast brukar resultera i att skorna inte luktar allt för gott efter en tids användning. Ett sätt att förhindra detta och hålla skorna fräscha är att vädra dem. Med den här lilla och smidiga skotorken blir det lätt att vädra och det kan göras till en daglig rutin att fräscha upp sina skor när man kommer hem. 

De passar alla typer av skor, höga som låga och är mycket tystgående. Skotorken har två olika torkprogram för lätt fuktiga eller mer fuktiga skor så som pjäxor, blöta tygskor eller barnskor som nyss haft kul och hoppat i vattenpölar. Välj mellan ett en- eller tretimmarsprogram och tack vare fläkten som snurrar med 5000 varv i minuten kommer dina skor att vara torra och redo för att användas igen. 

De två trådlösa skotorkarna laddas i basstationen mellan användningarna och dess lilla storlek gör det enkelt att gömma undan dem i ett skåp eller fästa dem på väggen med de medföljande beslagen för snabb åtkomst. Laddningsstationen kan anslutas till ett vanligt vägguttag, eller i en USB-kontakt vilket gör den smidig att ta med på resan.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Trådlös skotork i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!