Tändved Tinder-on-a-rope
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Tändved

Tänder snabbt eld på brasan
Innovatör:
  • Brinner länge med hög värme
  • Fungerar även i väta
  • Upp till 80% harts-halt (kåda)

Tändved Tinder-on-a-rope är en oslagbar braständare att ha med sig i packningen. Av tjärvedsstumpar från tallträdet Pinus Montezumae täljer du enkelt ut små fnöskebitar som brinner både länge och med mycket hög värme. 

Den höga värmen alstras från oljan i kådan som enkelt tänder eld på större pinnar och vedklabbar. Den naturligt höga halten av harts (kåda) i tallens tjärved gör att tändveden dessutom är vattenavstötande och lättantändlig även i blöta klimat. Tändveden är ett miljösmart sätt att få igång en brasa i naturen och är en oumbärlig tillgång i alla väderförhållanden.

Tändveden mäter ca 15 cm x 2,2 cm x 2,2 cm tillsammans med ett tändstål kan du göra upp eld var du än befinner dig. Tändveden räcker till många brasor och levereras med ett praktiskt snöre.
Kniv ingår ej.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Tändved i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!