Broddar mini med kardborrfäste
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Broddar mini

One-size-fits-all
85 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Små och portabla
  • Passar alla storlekar
  • Vattentät förvaringspåse

Små och smidiga broddar med fyra ordentliga metalldubbar som ger ett bra fäste på isiga dagar. Broddarna fästs med kardborrband och spänns åt runt foten. Det smidiga kardborrefästet gör att broddarna är mycket enkla att ta av och på samt att broddarna kan användas på alla typer av skor.

Broddarna passar alla skostorlekar mellan 36-48 och du reglerar själv hur hårt de sitter åt med kardborrbandet. När broddarna har använts klart, stoppas de med fördel ner i den medföljande vattentäta påsen som skyddar väska eller ficka från kvarvarande fukt.

Broddarnas behändiga storlek gör dem mycket praktiska att ha med sig i handväskan, fickan eller ryggsäcken och du kan alltid vara förberedd om det fryser på och blir halt ute.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Broddar mini i gruppen FRITID / Utomhusliv hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!