Resefodral med RFID skydd
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Resefodral med RFID-skydd

Skyddar pass och kort mot identitetsstöld
195 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Samla alla resedokument på ett ställe
  • Skyddar passet och korten från RFID stölder
  • Många praktiska innerfickor

Ett resefodral är praktiskt att ha med på resan för att samla pass, kort och resedokument på samma ställe. Detta resefodral har även en skyddande film inbyggt i tyget som skyddar dina kort och pass från trådlös identitetsstöld. Den skyddande filmen blockerar alla försök till RFID avläsning och dina kort-, och personuppgifter förblir skyddade inuti resefodralet.

Resefodralet mäter 243 mm x 138 mm och är 22 mm djupt och har 11 praktiska innerfickor samt en ficka på utsidan. Dragkedjan löper runt ena långsidan samt bägge kortsidor och fodralet öppnas upp likt en bok. Detta ger en bra översikt över innehållet och snabb åtkomst till boarding pass, kort, penna och pass när du väl behöver det.

Om RFID
RFID står för Radio Frequency Identity. Kortfattat är det tekniken som används för att trådlöst avläsa lagrad information i mikrochip från till exempel pass, nationella ID-kort och kontokort anpassade för trådlös betalning.

Med små enkla tekniska medel kan personuppgifter och kortuppgifter bli kapade utan att den drabbade märker något. Denna typ av trådlös skimming har tyvärr blivit allt vanligare senaste tiden i takt med att RFID tekniken blivit mer utbredd.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Resefodral med RFID-skydd i gruppen FRITID / Resa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!