Fly-Tot uppblåsbar flygstolsdyna för barn
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Fly-Tot, flygstolsdyna för barn

Gör flygstolen till en säng
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Förlänger flygstolen till en säng
  • Perfekt för långa resor
  • Pumpas upp med fotpump

På långa flygningar kan både stora som små bli rastlösa, det är långt kvar och tröttheten börjar infinna sig. Tänk att då få krypa ner och sova en stund i liggande läge istället för att sitt-sova i flygstolen!

Flygstolsdynan Fly-Tot är en uppblåsbar kudde som fyller upp benutrymmet framför flygstolen och blir till en skön säng för de små. Kudden pumpas upp på ca tre minuter med en medföljande fotpump och anpassar sig efter utrymmet mellan sätena. Det annars tomma benutrymmet blir till en skön plats där barnet kan sträcka på benen, vila och vakna utvilad när planet landar.

Dynan töms på luft på bara några sekunder och stuvas ner i väskan vid start och landning. Det är fullt normalt att dynan säckar ihop något vid slutet av resan, detta sker när flygplanet går ner i höjd och innebär att ni snart är framme!

Fly-Tot är tillverkat i slitstarkt material och är inte heller i vägen om personen framför fäller sätet. Flygstolsdynan är gjord för att passa benutrymmet mellan ekonomiklass-säten, men kan även användas upp och ner för att passa extra smala benutrymmen.

Flygstolsdynan finns både som 1-pack och 2-pack:
I 1-packet medföljer 1st uppblåsbar dyna och 1st fotpump.
I 2-packet medföljer 2st uppblåsbara dynor och 1st fotpump.

Fly-Tot får endast användas när skylten med säkerhetsbältet är släckt, det vill säga när planet har antagit rätt fart och höjd. Vid start och landning måste Fly-Tot tömmas på luft och stoppas undan.
Trevlig resa!
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Fly-Tot, flygstolsdyna för barn i gruppen FRITID / Resa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!