Presslagg för 3st mini-hamburgare
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hamburgerpress för 3-miniburgare

Perfekt till brunch och mingel.
Innovatör:
  • Till barnen eller buffén
  • Snabbt och effektivt
  • Ger enhetlig storlek

 

Hamburgerpressen för minihamburgare pressar 3 minihamburgare på en och samma gång. Hamburgarna blir lika stora i omkrets så att ingen ska kunna känna sig förfördelad. Miniburgare passar lika bra till barn som till den som inte vill kränga i sig en gigantisk burgare av vanligt slag och är perfekt på buffén till brunch och grillfest. Barnen tycker dessutom ofta att hamburgerpressning är en fantastisk sysselsättning. För att pressa en hamburgare i miniburgarpressaren behövs en köttbulle ca 4,5 cm i diameter som pressas ut till en 6,4 cms minihamburgare som är drygt 1,5 cm hög.
För att lättare få ur burgarna kan du använda någon typ av non-stick-spray för matlagning eller skölja hamburgerpress mini  i vanligt vatten inför varje pressning. Vänd upp och ned på basen efter att du pressat och vänd ut dina miniburgare ur minihamburgerpressen.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hamburgerpress för 3-miniburgare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!