Mössa till Closca hopfällbar cykelhjälm
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Mössa till hopfällbar hjälm
Kanske gillar du också:

Mössa till hopfällbar hjälm

Värmer på cykelturen
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:

På kalla dagar är det skönt att ha en mössa under hjälmen som skyddar mot den snåla och kalla blåsten. Vanliga mössor har dock en benägenhet att åka ner och skymma sikten, vara för varma eller knögla ihop sig under hjälmen.

Denna mössa är ett mjukt och skönt tillbehör till den hopfällbara cykelhjälmen. Det som gör denna mössa speciell är att den inte går upp över- och runt huvudet, utan täcker istället öronen samt delar av nacke och hals mot kalla vindar. Den överflödiga värmen från huvudet ventileras ut som vanligt och du slipper svettas.

Mössan passar de Closcas hopfällbara hjälmar och fästs runt kanten av hjälmen med det befintliga kardborrbandet. Mössan tas enkelt av på varmare dagar och kan bytas ut mot skärmen som följer med i hjälmens startpaket.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Mössa till hopfällbar hjälm i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!