Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Flamestop förpackning
Knut Helleland
Kanske gillar du också:

Flamestop 12-pack

Släcker ljuset om du själv glömmer
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Knut Helleland
  • Släcker ljuset
  • Säkerhetsbälte för ljus
  • Godkänd av SP

 

Ljussläckare - Flamestop
Den lilla ljusvakten flamestop är en helt unik brandsäkerhetsprodukt som släcker levande ljus om du själv skulle glömma. Ljussläckaren placeras på stearinljuset på den höjd där du vill att det ska släckas, 1 cm ovanför brännbart material. När ljuset brunnit ner till ljussläckningsmanschetten stryps syretillförelsen och lågan kvävs. Släckningsprocessen är 100% säker och gör att hela ljusstumpen kapslas in.

Vi har två storlekar en för antikljus 21-22 mm tjocka och en för större ljus 22-23 mm.
Flamestop är testad och godkänd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Lämna aldrig levande ljus utan tillsyn. Flamestop ska bara släcka ljus när du själv glömt, när den släckt ett ljus är den förbrukad. Flamestop är ett säkerhetsbälte för ljusanvändare!

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Flamestop 12-pack i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!