FreeSight Cykelponcho
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Cykelponcho FreeSight

Cykla torrskodd med full sikt
595 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Eva Lindborg
  • Huva som inte skymmer
  • Blåser inte upp
  • Skyddar även benen

 
Regnponchon FreeSight är en av de mest genomtänkta regnskydden för cyklister vi sett.

Huvan är väl konstruerad och följer med när du vrider huvudet vilket gör att du aldrig förlorar varken sikt eller kontroll om omgivningen. I ögonhöjd är den även försedd med infällda "fönster" runt om synfältet så att du ska kunna se ordentligt. Det tillsammans med den inbyggda skärmen ger det ett bra skydd för ansikte, make up och glasögon när det regnar. Hättan justeras med ett kardborrband på toppen och görs på så vis större eller mindre.

Resårbanden under framkanten på ponchon träs över handryggen håller den på plats över cykelstyret och skyddar på så vis även benen från att bli blöta vid regn. Ponchon är delad 35 cm mitt fram i framkanten och när man lägger den över styret kan man "knäppa " fast den nedanför cykelkorgen/styret runt styrstången med en liten kardborrbit. Det skyddar i viss mån även mot regn som kommer rakt framifrån.

Materialet i ponchon är lätt och faller vackert. Ponchon har reflexband på sidorna, är svart på utsidan och vit på insidan. Alla sömmar är tejpade med genomskinlig tejp så att de inte släpper igenom väta. En cykelhjälm ryms inte under huvan men fungerar bra att sätta ovanpå. 

Kundomdömen (7 st)
Betyg på Cykelponcho FreeSight i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!