Cool IT, en hundhalsduk
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Cool IT

Kylkrage för vovven
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Låt jycken få en kylande halsduk
  • Ger välbehövlig svalka till en varm hund
  • Reflex och kardborrband

 

Sommarens kyligaste halsduk!
Den kylande snusnäsduken Cool IT för hundar innehåller kristaller (motsvarande material som finns i ex blöjor) som suger upp 30 gånger sin egen vikt i vatten och kyler sedan hunden i flera timmar. Reflex längst ned för att hunden ska synas, även på kvällen. Återanvändningsbar om och om igen. Tvättas för hand i ljummet vatten.

Så här gör du: Lägg CoolIT scarfen i vatten i 15-30 minuter. Kylhalsduken sväller när den absorberar vattnet och håller din hund sval i timmar. Om du vill förlänga tiden ytterligare så lägg den i kylen en stund efter att du har blött ner den. Den kulande halsduken finns i 3 storlekar med ställbart halsmått med kardborre.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Cool IT i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!