Självbevattnande kruka för örter Bönan
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Bönan självbevattnande örtkruka

Håller kryddorna fina länge
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Plats för två örter
  • Vattna och glöm
  • Enkel skötsel

 

 
Bönan är en snygg och självbevattnande kruka för två stycken kryddväxter eller andra mindre växter. Ställ bönan på köksbänken för att ha färska örter framme till hands och utan att behöva oroa dig över att de ska vissna.

I bönan planteras två växter i innerkrukorna sedan fylls ytterkrukan med vatten. Det smarta flötet hjälper dig att fylla på rätt mängd vatten. Växten kommer sedan suga upp vatten genom det absorberande garn som hänger ner från innerkrukan. Krukan fungerar för de allra flesta växter i hemmet som gillar lite mer vatten.

För att du ska kunna hålla extra bra koll på vilka kryddor du har planterat i Bönan följer det med ett paket namnbrickor och kritor.

Jonas Genchel och Mikael Sundberg var månadens innovatörer hos smartasaker i juli 2014. Läs om dem här!
 

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Bönan självbevattnande örtkruka i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!