BoatSecure stöldmärkning för utombordare och fritidsbåtar.
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

BoatSecure

Skräm bort tjuven!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Minskad stöldrisk
  • Modern och beprövad teknik
  • Godkänd av svensk polis

 

Att komma ner till bryggan och se sin båt utan motor, eller i värsta fall upptäcka att hela båten har stulits medan du själv varit hemma i godan ro är inte kul. Kostsamt kan det ockå bli. Nöden är uppfinningarnas moder och för att minimera risken för stölder av båtar och båtmotorer har den här smarta och enkla stöldmärkningen skapats. Du utför själv stöldmärkningen på några minuter.


Så här går det till:
Fäst BoatSecures elektroniska ID-tagg på en undangömd plats i båten eller motorn där den inte syns. Taggen är självhäftande och fäster på alla material såväl plast och trä som metall. Taggen är böjbar och formar sig efter den yta du placerar den på. Placera sedan den självhäftande varningsdekalen på en väl synlig plats utanpå båten eller motorn. Detta avskräcker tjuvarna från att ta just din båt.
Men om din båt nu skulle blir stulen eller komma bort, kan den med taggens hjälp enkelt identifieras av t ex Sjöpolisen eller ditt försäkringsbolag, som med en speciell läspistol kan läsa av ID-numret på din tagg från 5m avstånd.


Vill du ha en ID-tagg i båten och en annan ID-tagg i motorn, beställer du bara en extra ID-märkningssats som ansluts till samma abonnemang. I grundpaketet ingår en varningsdekal. Vill du placera flera dekaler, kanske en på vardera sidan av båten och en extra på motorn, kan du beställa fler dekaler. Det är alltid bra att varningsdekalerna syns ordentligt. Ägaruppgifterna fylls i den blankett som kommer tillsammans med taggen och postas till BoatSecure för registrering.

Boatsecure är en modern och prisvärd stöldmärkningsmetod som är rekommenderad av ledande försäkringsbolag.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på BoatSecure i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!