Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Blockljus i vax med batteri och timer
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Blockljus i vax med batteri & timer

Så nära äkta du kan komma
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Fint batteriljus i vax
  • Timermöjlighet 6 timmar på, 18 av
  • Vackert flimrande sken

 

 

Batteridrivet blockljus i antikvitt vax med timerfunktion och flimrande sken

Ett batteriljus så nära den äkta varan du kan komma. Ljusen är härligt stora och har ingen plastlåga som många batteristyrda ljus. Istället har ljuset försetts med en liten immiterad veke en bit ned i ljuset. Inuti finns 2 LED-lampor som ger ett vackert naturtroget flackande sken. På det elektriska ljusets undersida finns en på och av-knapp som också kan sättas i timerläge. Då brinner ljuset i 6 timmar och är släckt i 18. Efter 18 timmar tänds det åter per automatik.

LED-lamporna gör ljusen energisnåla och de klarar sig därför väldigt länge på en laddning batterier (3 st AAA batterier, ingår ej). Ljusen finns i fyra höjder mellan 15 och 30 cm och är alla 10 cm i diameter. De passar fint enskilt, i grupp, i arrangemang eller i stora lyktor och ska helst bara användas inomhus. Med de här vackra ljusen kan du njuta av vackra ljus utan att behöva tänka på brandrisken.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Blockljus i vax med batteri & timer i gruppen PRESENTTIPS / Mors dags-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!