Nedbrytbar avfallspåse 20 liter
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Nedbrytbar avfallspåse, 20 liter

20-pack 100% nedbrytbara påsar
34 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Miljövänliga och 100% nedbrytbara
  • För kompost och hushållssopor
  • 20-pack påsar

Nya typer av avfallspåsar är ytterligare ett steg i ledet mot att minska konsumtionen av plastpåsar. Dessa 100% nedbrytbara avfallspåsar är tillverkade av vegetabilisk stärkelse från majs och potatis och fungerar utmärkt för både komposterbart avfall och vanliga hushållssopor.

Påsen håller tätt likt en vanlig plastpåse men bryts ned vid kompostering vilket gör den till en utmärkt påse för komposterbart avfall. Nedbrytningstiden är max 6 månader för industriell kompostering och 12 månader för hemkompostering. Beroende på omständigheter kan förmultningen även gå mycket snabbare.

Påsarna är även lämpliga till vanliga hushållssopor och täcker därmed in de allra flesta avfallsbehov i hemmet. En påse rymmer 20 liter och en rulle innehåller 20 st påsar.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Nedbrytbar avfallspåse, 20 liter i gruppen AKTUELLT / Miljösmart hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!