Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Wallidock
Petra Forssell
Wallidock
Wallidock är en snygg detalj i hemmet
Ladda dina enheter på samma ställe
Ladda flera enheter samtidigt
Smart fästning av sladdar på insidan
Wallidock är multifunktionell
Kanske gillar du också:

Wallidock - laddningslist

Ladda listigt!
495 kr
Innovatör:
Petra Forssell
  • Snygg & säker förvaring
  • Ladda samtidigt
  • Använd som väggställ

 

WALLiDOCK tavellist för Appleprodukter
Ladda flera appleenheter samtidig och utnyttja dem som ett snyggt blickfång på väggen eller kanske till och med som ställ när du vill titta på en film eller annat via exempelvis din iPad. Tavellisten ger både säker och snygg förvaring. I wallidock fäster du det antal sladdar du behöver för att förvara och ladda din familjs Appleprodukter. Har ni fyra iPhones installerar ni fyra kontakter i listen, har ni två iPhones och en iPad så kan du ha tre kontakter i hyllan. Kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga - välj det som passar dig och din familj eller ditt företag bäst.

WALLiDOCK förvarar appleenheterna på ett säkert sätt och du vet alltid var du har dem. Sladdarna sätter du på ett snyggt sätt på väggen så är de inte i vägen. Hyllan är helt platt och smälter väl in i de flesta rumsmiljöer. Det kan vara lite pyssligt att få ihop sladdarna snyggt innan du skruvar ihop hyllan men när det väl är gjort behöver du bara skruva två skruvar i väggen och hänga på hyllans yttersida i de frästa nyckelhålen. Applehyllan klara laddningskablar i original med stor dockkontakt/30-stifts- eller liten dockkontakt/lightningkontakt.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.