Personlig service Snabb frakt Öppet köp
Kundservice

Vakuumpåsar

Packa platt och lufttätt
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Sommarförvara vinterkläderna eller tvärtom
  • Minimera volymen på extra täcken och kuddar, trädgårdsdynor
  • Håller mal och andra ovälkomna gäster borta från dina skatter

 

Vakuumpåsar för textilier
Hur smarta är inte de här vakuumpåsarna? En vakuumpåse gör dina volyminösa textilier upp till 80% mindre skymmande och mycket enklare att förvara. Fyll påsen med alla täcken, kuddar och filtar som tar gigantiskt stort utrymme i skåpet. Sug ut överflödig luft med dammsugaren och du har små fina vakuumpackade paket med alla prylar. Vakuumpackning är perfekt för vinterklädernas sommarförvaring och helt oumbärligt för den trångbodde. Använd vakuumpåsen om och om igen.
Påsarna skyddar textilierna mot damm, fukt, smuts, lukt, mögel och skadeinsekter och är en fantastisk sak för sommarstugan, garderoben, båten, husvagnen mm. Universalmunstycket eller ventilen passar alla dammsugare. Vakuumpåsarna finns i två storlekar: 60x80cm som rymmer flera dunjackor per påse, samt 130x90cm som lätt rymmer 2 stora täcken och kuddar. Den stora påsen är utmärkt för förvaring av båtdynor och trädgårdsdynor.

OBS! Var mycket noga med att försluta din vakuumpåse väl. Minsta lilla ”osynliga” glipa i låset gör att luft efterhand tar sig in i påsen och volymen kommer att öka igen.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och kul prylar.
Vi samarbetar med innovatörer för att ge deras uppfinningar en marknad.
Här hittar du lösningar på små och stora vardagsproblem och presenter till dig själv och andra.
Smarta och användbara saker till alla människor och tillfällen.