Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Vakuumpåse - smart förvaring
Vakuumpåse - smart förvaring
Spara upp till 80% utrymme
Ta ut luften med hjälp av dammsugare
Ta ut luften med hjälp av dammsugare
Enkel förslutning.
Ventil som passar alla dammsugare.
Kanske gillar du också:

Vakuumpåsar

Packa skrymmande textilier platt och lufttätt!
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Smart förvaring av kläder, täcken, kuddar
  • Spar upp till 80% utrymme.
  • Skyddar mot mal, fukt och damm

 
Hur smarta är inte de här vakuumpåsarna? En vakuumpåse gör det enkelt att förvara och spar upp till 80% utrymme. Fyll påsen med kläder, täcken, kuddar mm. Sug ut överflödig luft med dammsugaren och du får platta vakuumpackade paket. Vakuumpåsen går att använda om och om igen och universalventilen passar alla dammsugare. 

Påsarna skyddar textilierna mot damm, fukt, smuts, lukt, mögel och skadeinsekter. Perfekt för vinterklädernas sommarförvaring och helt oumbärligt för den trångbodde. Praktiskt även till sommarstugan, båten eller husvagnen. 

Vakuumpåsarna finns i tre storlekar:
60x80cm - rymmer flera dunjackor och kuddar.
130x90cm - rymmer lätt 2 stora täcken och kuddar.
205x110cm - skyddar din madrass.

OBS! Var mycket noga med att försluta din vakuumpåse väl. Minsta lilla ”osynliga” glipa i låset gör att luft efterhand tar sig in i påsen och volymen kommer att öka igen. Ett tips är att även kontrollera förslutningen även efter att du sugit ur luften.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.