Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till vakuumpåsar för resan
Vakuumpåsar för resan
Rulla ihop för att pressa ur luften.
Det ryms mer med vakuumpåsar
Kanske gillar du också:

Vakuumpåsar för resan

Sparar upp till 60% packutrymme!
Innovatör:
  • En förpackning med 4 påsar
  • Rullas ihop för att pressa ut luften
  • Skyddar mot insekter, fukt och dålig lukt


Smarta vakuumpåsar gör det lätt att packa! Vakuumpåsen skyddar dessutom dina textilier mot fukt, lukt och ohyra. Påsarna är försedda med en sorts backventil, så det är bara för dig att lägga in dina kläder och rulla ihop påsen. Luften pressas då ut kommer inte in förrän du öppnar påsen igen. De här påsarna är perfekta för att minimera packningen och kan användas om och om igen.
Att tänka på är att de däremot kan släppa in en aning luft om du använder dem liggande i garderoben under en längre tid. Om det är långtidsförvaring du letar efter passar våra vanliga vakuumpåsar bättre! Varje förpackning innehåller 4st påsar, 40x60cm.

OBS! Tänk på att inte fylla påsarna så fulla att innehållet går över den streckade linjen på påsen, för då kan påsen spricka!


SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.