Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Spagettiskärare för långa grönsaker
Spagettiskärare för långa grönsaker
Gör supergoda maträtter och sallader med Spagettiskäraren
Spagettiskäraren klarar alla långsmala grönsaker
Spagettiskäraren kan strimla två olika storlekar
Kanske gillar du också:

Spagettiskärare för långa grönsaker

Gör egen grönsaksspagetti!
299 kr
Innovatör:
  • Nyttigt alternativ till vanlig pasta
  • Snabbt och gott
  • Enkelt sätt att få i sig grönsaker

 

Spagettiskärare för långa grönsaker.
Har du tröttnat på att äta pasta dag ut och dag in, följer GI-dieten, eller bara vill ha ett gott alternativ till snabba kolhydrater? Då är Spagettiskäraren för grönsaker och rotfrukter definitivt något du kommer att gilla! Denna smarta lilla grönsaksvässare river långa grönsaker som till exempel morot, zucchini, aubergine eller gurka till grönsaksremsor eller strimlor likt en juliennerivare, perfekta att ha som ett substitut eller komplement, till vanlig pasta eller nudlar. Spiralenskäraren har två olika tjocklekar - en smalare variant på 2x3 mm för mer spagettiliknande grönsaker, och en på 3,5x5 för bredare resultat. Självklart kan du använda strimlorna från Gefu Spiral Slicer till olika sorters dekorationer på samma sätt som med en Veggie Twister.
Riv dina favoritgrönsaker och tillaga på valfritt enkelt sätt; koka snabbt mindre i en minut i lättsaltat vatten, stek snabbt i stekpannan, eller ät oprocessat för en riktig raw food-känsla.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.