Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att läsa mer om seriekopplingsbar brandvarnare
Seriekopplingsbara brandvarnare 2-pack
Seriekopplingsbara brandvarnare 2-pack
Seriekopplingsbara brandvarnare 2-pack
Seriekopplingsbara brandvarnare 2-pack
Kanske gillar du också:
Brandfilt
fr. 189 kr (fr. 269 kr)
Escape Rope
fr. 1595 kr
Gaslarm
398 kr

Seriekopplingsbara brandvarnare 2-pack

2-pack. Alla larmar samtidigt.
350 kr
Innovatör:

 

  • Om en brandvarnare larmar gör alla det samma
  • Koppla ihop upp till 24 enheter
  • Trådlöst system, 2-packSeriekopplingsbar brandvarnare i 2-pack
Har du funderat på om du verkligen skulle vakna eller höra larmet från brandvarnaren nere i hallen när du sover eller ser på tv på ovanvåningen. Lösningen är dessa trådlösa, seriekopplingsbara brandvarnare. Larmar en enhet så larmar alla. Alla samankopplade varnare ljuder samtidigt om en av dem utlöses och vips är det inte så lätt att missa längre. Installera en brandvarnare i varje rum om du vill vara riktigt på den säkra sidan. I en mindre tvåplansvilla kan det säkert räcka med en på varje våningsplan och kanske någon extra där det är större brandrisk. Bor du i ett slott kan du koppla ihop upp till 24 enheter. Varje enhet ger dig larm med 85dB på 3 meters avstånd. Sammankopplingen sker helt trådlöst via RF. Ingen kabeldragning behövs och installationen är mycket enkel, enheterna är självlärande.
Visst är det här en smart och billig livförsäkring?

Dessa brandvarnare är optiska vilket innebär att de är försedda med fotoelektrisk detektionscell som ”ser” röken. Effektiv mot pyrande bränder som t.ex. cigarett i en möbel, överhettade elektriska kablar m.m. Paketet innehåller 2 brandvarnare som kan kopplas ihop och dessutom kopplas med fler varnare av samma slag (upp till 24st).

PRODUKTBLAD

Manual

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.