Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Punkteringsfria cykeldäck i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se (11549)
Punkteringsfria cykeldäck
Undvik punktering med de punkteringsfria cykeldäcken
Cykeldäcken finns i flera färger
Cykeldäcket krängs på precis som vanliga cykeldäck
Däcken passar 28
Genomskärning av fälgen
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Punkteringsfria cykeldäck

Punka nej tack!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Inga punkteringar
  • Ingen pumpning
  • Skumfyllda däck

Punkteringsfria cykeldäck:
Få saker är väl så retfulla som att komma ut till sin cykel för att upptäcka att den just drabbats av punktering. Att om och om igen pumpa däcken för att de inte håller luften är inte heller så himla kul.

De här däcken är svaret på dina drömmar. Inuti däcket finns mikroskopiska luftbubblor i stället för cykelslang. Luftbubblorna har samma stötdämpande egenskaper som luften som finns i traditionella däck vilket gör att känslan blir densamma som att cykla på ett välpumpat vanligt cykeldäck. Frånsett att man aldrig mer behöver fundera på att pumpa däcket har det i stort samma egenskaper som vanliga däck. Rullmotståndet kan verka som något högre med solida däck än med luftdäck och kurvkänslan är en aning annorlunda men det är ingenting som påverkar cykelns egenskaper och man vänjer sig snabbt.

Däcktillverkaren arbetar mycket medvetet med att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Däcken är i princip outslitliga, lätta att återvinna och tillverkas av ett material som är en spillprodukt vid framställning av olja. Produktionsprocessen skapar inga miljöfarliga ämnen eller ämnen som är skadliga för dem som arbetar med dem. Produktionsprocessen drivs dessutom till stor del av de solceller som är monterade på taket till fabriken i Middlesborough.

För att vara helt säker på att du har rätt mått bör det stå XX-622 på dina däck. 622 avser däckdiametern, och det är alltså detta som ofta kallas 28".
Men, även däck som har diametern 630 kallas för 28", och tyvärr passar inte de punkteringsfria däcken cykeldäck med den diametern.
XX (ofta exempelvis 37) avser däcksbredden, och är ett ganska oväsentligt mått - mät istället dina däcks inre fälgbredd. Om denna ligger mellan 19-21 har vi rätt däck för dig!

OBS!! MONTERINGSVERKTYGET KÖPS SEPARAT.

 

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.