Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klacksparare på silversandalett
Klackspararen
Klackspararen
Klackspararen
Klackspararen
Kanske gillar du också:

Klackspararen

Alla klackars bästa vän
Storlek: 
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Skyddar klackarna
  • Skydda känsliga ytor
  • Gå utan att sjunka ner i grus & gräs

 

 

Alla som har ett par klackskor har nog någon gång önskat att de haft ett par klackskydd i fickan eller väskan. Tänk att slippa sjunka ner i gräsmattan eller grusgången på gardenpartyt, mellan plankorna i trädäcket eller på bryggan. Kanske har du blickat ut över ditt vackra nyslipade furugolv dagen efter festen och insett att det nu är fyllt med inbuktningar efter gästernas klackar - tänk om du hade haft klackskydd att förse gästerna med! 

Trä klackspararen över din klack och du behöver aldrig mer balansera på tårna när du har på dig klackskorna. Med klacksparare är det fritt fram för minigolf, bröllop, fester, båtaktiviteter, trädgårdsfester och kullerstenspromenader även i de högsta och tunnaste klackar. Klackspararen finns i svart och genomskinligt i två storlekar.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.