Personlig service 30 dagar öppet köp Snabb leverans
Kundservice

Antikljus med batteri
Antikljus med batteri
De batteridrivna antikljusen är fina och brandsäkra att ha i ljusstakar
Ljusen gör sig fint i takkronan
Välj mellan 1-pack, 4-pack och 4-pack med fjärrkontroll
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Antikljus med batteri

Snygga, smarta och säkra ljus.
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Säkra stearinljus
  • Drivs med batteri, hanteras med fjärrkontroll
  • Varmvitt naturligt skenDet är stämningsfullt, men farligt och lite jobbigt med levande stearinljus. Man behöver ha dem under uppsikt och blåsa ut dem när man går ifrån, men med de här snygga batteridrivna ljusen behöver du inte längre tänka på detta. De fina batteriljusen motsvarande vanliga antikljus med varmvita dioder som drivs med batterier och är helt brandsäkra. Välj mellan förpackning om 1 ljus, 4 ljus eller 4 ljus med medföljande fjärrkontroll.

Ljusen utan fjärrkontroll sätts på och stängs av med en knapp i botten av ljuset. Ljusen med medföljande fjärrkontroll slås enkelt på och av utan att vara nära eller att du behöver ta ner dem från ljuskronan eller lampetterna högt uppe i taket eller på väggen.

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!