Personlig service 30 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Alligator, Lökskärare original
Benny Engdahl
Alligator, Lökskärare original
Lökskäraren skär snabbt upp löken
Lökskäraren klarar naturligtvis även av att skära andra sorters frukt och grönt
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Alligator, Lökskärare original

Originalet hackar som få
295 kr
Innovatör:
Benny Engdahl
  • Hackar lök på nolltid
  • Strimlar och hackar alla slags grönsaker
  • Lätt att använda och enkel att rengöra

 
Med Alligator lökskärare slipper du det trista lökhackandet och behöver heller inte fälla en enda tår. Det här är verkligen en supersmart svensk innovation som ingen kan vara utan. Alligator fixar hackandet med endast en genomskärning, precis som för hand, och de fina snitten skär en lök på mindre än en sekund. Den unika konstruktionen gör den dessutom enkel att använda och rengöra. Tål maskindisk.

Lökskäraren har 28 korsade vassa knivar, 6x6 mm, men består bara av två delar, vilket betyder att alla knivar skär igenom löken samtidigt. Genom att knivbladen aldrig går in i bottenplattan blir knivarna inte slöa. Företaget bakom lökhackaren Alligator lämnar 2-årsgaranti på produkten. Konstruktionen gör att Alligator tål att skära lök, frukt och grönsaker i många år för ett normalhushåll. Köp gärna till ett extra skärblad/rutnät som skär 12x12 mm, perfekt till potatis och grönsaker!

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många spännande och unika produkter.